A cég egyedülálló termékválasztékot képez, és 75 éve több mint 30 országban büszke arra, hogy láthatatlan szépséget, és ez által boldogságot szállít emberek millióinak életébe. Világszerte használják bőrgyógyászok és sminkmesterek ajánlásával. Néhány érv, amiért több millióan a Coverderm márkát választják a világon:

 • Kitűnő fedés a pigmentek magas koncentrációjának köszönhetően (akár 40%-os pigmenttartalom!)
 • 24 órán át tartó természetes kinézetű fedés
 • Vízálló, bizonyos termékek esetében 100% vízállóság
 • Non-comedo hatás – nem tömíti el a pórusokat
 • Non-acne – aknés, vagy aknéra, gyulladásra hajlamos bőrre speciális ápoló alapozó
 • Magas fényvédelem (akár 30 SPF)
 • Minden igényt kielégítő természetes színválaszték
 • Speciális testalapozó, mely a láb, bőr, vagy ér problémáit hivatott fedni
 • Azon termékek, amelyek 100% vízállóak, sportoláskor is ideálisak. Úszni, is bátran lehet velük, nem kenődnek el, nem törnek meg.
 • Az összes termék klinikai tesztek által igazoltan HYPOALLERGÉN.
 • Használható naponta, vagy különleges alkalmakkor akár sportoláskor is.

Olyan bőrhibák elfedésére is alkalmasak, mint az akne, couperosa, vitiligo, elhalványult angióma, terhességi maszk, öregségi és napfoltok, pigmentáció, szeplő és arc vörösség, nagyfokú rosacea, vagy tetoválás.

Camouflage

ÚJ COVERDERM CAMOUFLAGE TERMÉK! Coverderm Perfect Lashes All-in-One szempillaspirál! Ismét egy új Coverderm fejlesztés… A Coverderm Camouflage termékcsalád, tökéletes fedést biztosító 24 órás make-up-jairól híres, most bővül! A Perfect Lashes egy igazán all-in-one szempillaspirál, amely a legmagasabb vásárlói igényeket is kielégíti, naphosszan tartó, csodálatos kinézetet nyújt. Formulája megőrzi a Camouflage termékcsalád karakterisztikáját, egyedisége pontosan felismerhető! COVERDERM CLASSIC: A Coverderm Classic az egyetlen olyan make-up, amely tökéletesen elrejti az olyan mindennapi életet megnehezítő bőrhibákat, mint az anyajegy, égések, májfolt, pigmentfolt, műtéti hegek , sebhely és tetoválás. COVERDERM PERFECT FACE: A Coverderm Perfect Face egy krémes, foltmentesen terülő, könnyen kenhető make-up azoknak, akik mindennap tökéletes megjelenésre vágynak. Olyan kisebb bőrhibák elfedésére alkalmas, mint az akné. COVERDERM CONCEALER: A Coverderm Concealer maximális fedőképességű korrektor szem- és szájkörnyékre. A Coverderm Concealer a tökéletes megoldás, amely a sötét szemkarikákat azonnal eltűnteti! COVERDERM PERFECT LEGS: A Coverderm Perfect Legs egy olyan forradalmi make-up, amely tökéletesen elrejt bármilyen foltot vagy hibát a lábon és a testen, úgy, mint a visszértágulat, égések, pigmentfoltok, napfoltok.

PERFECT LEGS DISPLAY

A display ára feltöltve: 15.000 Ft Tartalma: – Perfect Legs minta 9 színárnyalatban

COVERDERM SKIN BASICS: A Coverderm Skin Basics egy multivitaminos krém, amely a bőr összes alapszükségletét kielégíti a nap 24 órájában. Lassan oldódó A és E-vitamint és hyaluronsavat tartalmaz. COVERDERM SKIN PROTECTOR: A Coverderm Skin Protector nagyon könnyű, finom textúrájú krém, amely ideális a make-up felvitele előtt, mert egyenletessé, simává teszi a bőrfelszínt, ezáltal tartósabb fedést biztosít. COVERDERM FINISHING POWDER: A Coverderm Finishing Powder egy áttetsző, könnyű púder, amely megszilárdítja a camouflage make-up-ot, de bármilyen make-up rögzítésére kiválóan alkalmas és természetes kinézetet nyújt. COVERDERM COMPACT POWDER: A Coverderm Compact Powder egy kifejezetten elegáns csomagolású vízálló kompakt púder. Simává, ragyogóvá varázsolja a bőrt, de a make-up rögzítésére is kiválóan alkalmas. COVERDERM EXTRA CARE LOTION No1: Coverderm Extra Care Lotion No1. tisztító tonik normál, száraz és érzékeny bőrre B3 és B5 vitaminnal. Ginkgo Biloba és ginseng tartalma nyugtatja, csillapítja, hidratálja a bőrt. COVERDERM EXTRA CARE LOTION No2.: Coverderm Extra Care Lotion No2. olajos bőrre való tisztító tonik B3 és B5 – vitaminnal, amely a grapefruit és fehérfűz segítségével normalizálja a faggyúmirigy termelést. COVERDERM REMOVING CREAM: A Coverderm Removing Cream egy teljesen egyedi bőrtisztító, amely egyesíti az azonnali és alapos tisztítást az extra finomsággal. Alapos tisztítást tesz lehetővé, az alapozó maradványait is eltávolítja.

COVERDERM CAMOUFLAGE DISPLAY

A display ára feltöltve: 50.000 Ft Tartalma: – Removing Cream – Finishing Powder – Perfect Face minták 9 árnyalatban – Perfect Legs minták 9 árnyalatban – Concealer minták 6 árnyalatban – Compact púder minta 3 különböző bőrtípusra, bőrtípusonként 4-4 árnyalatban – Classic minta 9+1 árnyalatban

COVERDERM SUPERFECTION

COVERDERM SUPERFECTION:

A Superfection egy olyan vízálló testbarnító krém, amely pillanatok alatt megszárad és azonnali természetes barna színt kölcsönöz. Akár több árnyalattal bronzosabb hatást érhetünk el vele.

COVERDERM SUPERFECTION DISPLAY

A display ára feltöltve: 15.000 Ft Tartalma: – Superfection minták 6 különböző színárnyalatban

 

Botumax

COVERDERM BOTUMAX ÁPOLÓ KOZMETIKUMOK

COVERDERM BOTUMAX VISAGE: Klinikailag bizonyított, hogy jelentősen csökkenti a mimikai, öregedési és napsugárzás okozta ráncok mélységét és számát. Rendszeres használatával a bőr rugalmassága akár 100%-kal növekszik. COVERDERM BOTUMAX YEUX: Forradalmi újítás a szem körüli szarkalábak, és a mélyebb ráncok ellen! Klinikailag bizonyított, hogy rendszeres használata jelentősen csökkenti a szem körüli mimikai ráncokat. COVERDERM BOTUMAX SERUM: Leghatékonyabb koncentrált formula még a legmélyebb a ráncok ellen is arcra, szemkörnyékre, szájkörnyékre, nyakra és dekoltázsra. Klinikailag bizonyított, hogy jelentősen csökkenti a  ráncokat.

COVERDERM BOTUMAX FEDŐ KOZMETIKUMOK

COVERDERM BOTUMAX MAKE-UP:

A Botumax Make-Up magas fedőképességű alapozó, amely nemcsak tökéletesen simává, bársonyossá és sugárzóvá teszi az arcbőrt. A mimikai és életkor általi ráncok ellen hatásos.

COVERDERM BOTUMAX CONCEALER  PLUS:

BotuMax Concealer Plus magas fedőképességű  korrektor szem-és szájkörnyékre, amely a speciális összetételének köszönhetően a ráncok ellen hatásos.

COVERDERM BOTUMAX COMPACT POWDER:

A BotumMax Compact Powder magas fedőképessége miatt önálló használatra is alkalmas. Ez a különleges ránctalanító púder simává, bársonyossá, ragyogóvá varázsolja az arcbőrt.

COVERDERM BOTUMAX DISPLAY

A display ára feltöltve: 22.500 Ft Tartalma: – Make-up minták 9 árnyalatban – Concealer minták 4 árnyalatban – Compact púder 6 árnyalatban

 

Vanish

COVERDERM VANISH ÁPOLÓ KOZMETIKUMOK

COVERDERM VANISH VISAGE:

Vanish Visagekellemes állagú, klinikailag tesztelt, hypoallergén nappali krém, amely jelentősen csökkenti a meglévő rozaceát és arcpirosságot az MDI-Complex alkalmazása révén.

COVERDERM VANISH VISAGE:

Vanish Visage klinikailag tesztelt, gazdag hypoallergén éjszakai krém, amely jelentősen csökkenti a meglévő rozaceát és arcpirosságot egy természetes tengeri hatóanyag, az MDI-Complex segítségével. COVERDERM VANISH YEUX: Vanish Yeux legfejlettebb hypoallergén szemápoló krémzselé, amely klinikailag bizonyítottan, és szemmel láthatólag kivilágosítja a szem alatti bőrt az MDI-Complex alkalmazása révén. COVERDERM VANISH SERUM: Vanish Serum klinikailag tesztelt, leghatékonyabb hypoallargén koncentrált formula, arcra, szemre, amely jelentősen csökkenti a nagyfokú rozaceát az MDI-Complex alkalmazása révén. COVERDERM VANISH JAMBES: Vanish Jambes könnyű hypoallergén gél, mely klinikailag bizonyítottan csökkenti a lábon a visszerek megjelenését egy természetes tengeri hatóanyag, az MDI-Complex alkalmazása révén. COVERDERM VANISH MAKE-UP: Vanish Make-up magas fedőképességű alapozó, amely tökéletesen fedi a kapilláris erek sérüléséből eredő rozaceát és bőrpirosságot az arcon, nyakon és dekoltázson is akár 16 órán át.

COVERDERM VANISH FEDŐ KOZMETIKUMOK

COVERDERM VANISH CONCEALER PLUS:

Vanish Concealer Plus magas fedőképességű, folyékony korrektor, amely tökéletesen fedi a kapilláris erek sérüléséből eredő sötét karikákat, duzzanatokat a szem körül és kezeli is.

COVERDERM VANISH COMPACT POWDER:

Vanish Compact Powder magas fedőképességű púder önálló használatra, de a Vanish make-up, és más make-up-ok rögzítésére is kiválóan alkalmas.  Egyenletessé, simává varázsolják a bőrt.

COVERDERM VANISH DISPLAY

A display ára feltöltve: 22.500 Ft Tartalma: – Vanish Make-up minta 9 színárnyalat – Vanish Concealer minta 4 árnyalat – Vanish Compact púder minta 6 árnyalat

COVERDERM COLORCEUTICALS DISPLAY (BotuMax, Vanish & Luminous termékcsaládok)

A display ára feltöltve: 50.000 Ft Tartalma: – BotuMax Make-up minta 9 színárnyalat – BotuMax Concealer minta 4 árnyalatban – BotuMax Compact púder minta 6 árnyalat – Vanish Make-up minta 9 színárnyalat – Vanish Concealer minta 4 árnyalat – Vanish Compact púder minta 6 árnyalat – Luminous Make-up minta 9 színárnyalat – Luminous Comapct púder 6 árnyalat

 

Luminous

COVERDERM LUMINOUS ÁPOLÓ KOZMETIKUMOK

COVERDERM LUMINOUS: Luminousegy kivételesen hatékony könnyű, hypoallergén bőrfehérítő krém, amely tesztelése során, klinikailag bizonyítottan a tesztalanyok 100%-a mutatott 62%-os pigmentáció csökkenést. COVERDERM LUMINOUS TRI-ACTIF: Luminous Tri-Actif olyan egyedülállóan gazdag, hypoallergén bőrfehérítő krém éjszakai használatra, ahol klinikailag bizonyítottan a tesztalanyok 100%-a mutatott 62%-os pigmentáció csökkenést. COVERDERM LUMINOUS DUOPACK: Luminous Duopack egy zseniálisan praktikus és elegáns csomagolás utazáshoz, melyben a Luminous nappali és Tri-Actif éjszakai krém együtt megtalálható. Ez egy igen trendi és közkedvelt termék . COVERDERM LUMINOUS SERUM: Luminous Serum legmagasabb koncentrációban tartalmazza a Luminous bőrfehérítő rendszer forradalmi technológiájú  hatóanyagait.  Csökkenti a pigmentációt. COVERDERM LUMINOUS YEUX: Luminous Yeuxaz egyedülálló bőrfehérítő gél, amely a hatóanyag kombinációnak köszönhetően eltünteti a szem alatti sötét karikákat és duzzanatokat. 15-ös fényvédő faktorral rendelkezik. COVERDERM LUMINOUS EXFOLIA: Luminous Exfolia extra finom hypoallergén arcradír, amely mély hámlasztást tesz lehetővé, illetve hatékonyan felveszi a harcot a bőr hyperpigmentációjával.

COVERDERM LUMINOUS FEDŐ KOZMETIKUMOK

COVERDERM LUMINOUS MAKE-UP: A Luminous Make-up magas fedőképességű alapozó egyedülálló bőrfehérítő technológiával. Nemcsak tökéletesen fed, biztonságosan halványíthatja a szeplőket. COVERDERM LUMINOUS COMPACT POWDER: A Luminous Compact Powder nagy fedőképessége miatt önálló használatra is alkalmas púder forradalmi bőrfehérítő  technológiával. Tökéletesen fed és halványítja a szeplőket, májfoltokat.

COVERDERM LUMINOUS DISPLAY

A display ára feltöltve: 20.000 Ft Tartalma: – Make-up minta 9 színárnyalatban – Compact púder 6 színárnyalatban

 

Maxydrat

COVERDERM MAXYDRAT

COVERDERM MAXYDRAT VISAGE:

Klinikailag bizonyítottan 5 perccel a használat után 65%-kal, 12 óra után 31, 6%-kal nőtt a hidratáltság szintje. 60 napos, napi kétszeri használat során 89%-kal nőtt a hidratáció mértéke.

COVERDERM MAXYDRAT YEUX:

Ultrakönnyű szerkezetű hypoallergén krémzselé azonnali hidratáló hatással, amelyet speciálisan a szem környéki érzékeny területekre fejlesztettek ki. Hatására a bőr fiatalabbá válik.

COVERDERM MAXYDRAT SERUM:

Koncentrált, extra erős formula a 20 féle hidratáló összetevőnek köszönhetően. A hidratáltság a klinikai tesztek alapján már 5 perc után 65%-kal, 12 óra után 31, 6%-kal fokozódik, a bőr bársonyossá válik.

 

Filteray

COVERDERM FILTERAY

Napjainkban a biztonságos napozásra teljes joggal nagy hangsúlyt fektetnek az egész világon. De milyen elvárásokat támaszthatunk a különböző napozókrémekkel szemben?

 • Legyen hypoallergén
 • 100%-ig vízálló
 • hosszan, és biztonságosan védjen
 • ásványi filtereket tartalmazzon
 • védjen az idő előtti öregedéstől, ápolja még a legérzékenyebb bőrt is.
 • speciálisan külön az arc, és külön a test bőrére, különböző termékeket használhassunk.

Hogy ez nem lehetséges? Dehogynem. Legyen nyugodtan maximalista! COVERDERM FILTERAY FACE: A Fileteray Face klinikailag bizonyítottan extra hosszú fényvédelmet biztosít. Vízálló, és minden használat után akár 6 órán át védi a bőrt, még úszás és izzadás esetén is! Avokadóval gazdagított. COVERDERM FILTERAY BODY: A Filteray Body napozószerek klinikailag bizonyítottan extra hosszú és biztonságos védelmet biztosítanak a káros napsugarak ellen. Minden használat után akár 6 órán át tartó magas fényvédelemre számíthat! COVERDERM FILTERAY BODY PLUS: A Filteray Body Plus meglepő újítás, amely a napozószert és a napozás utáni ápolást egyesíti magában. Extra hosszú magas védelmet biztosít kizárólag a természetes filterek révén.

Coverderm Filteray After Sun Kiváló, többfunkciós napozás utáni zselé  a bőr nap által okozott sérüléseinek teljes kezeléséhez. Mély és hosszan tartó hidratációt biztosít ( D-Panthenol és Pentavitin), nyugtató és revitalizáló hatással rendelkezik(Aloe Vera, Allantoin),sejtvédelem és a bőrkárosodások javítása (Reasun), a frissesség és puhaság csodálatod érzését hagyja a bőrön!

 

Prime Line

Coverderm Filteray Prime-line Az első „tömegluxus*” napozószer termékcsalád!tömegluxus*- modern marketing kifejezés, amely két jellemzőt jelent: prémium minőséget és elérhető árat.

 • 2 in 1 (napozószer és napozás utáni hidratáló egyben) a következőkkel gazdagítva:

Aloe vera & Allantoin: gyulladáscsökkentő és enyhítő hatás D-panthenol & Pentavitin: mély és hosszantartó hidratáció Reasun: erős szabadgyök-fogó, védi a sejteket, regenerálja a bőrkárosodást

 • Maximum hatékonyság & biztonság: 7 fotostabil filter dinamikus kombinációjának köszönhetően
 • UVA/UVB elleni védelem
 • Airless (légmentes) pumpás kiszerelés: a termékbiztonság fenntartására
FILTERAY BODY PLUS DEEP TAN akár 65%-kal intenzívebb barnulás csak 11 napon belül! Innovatív emulzió, amely napvédelmet és napozás utáni ápolást ötvözi egyben, barnításgyorsító összetevőkkel gazdagítva SPF 30 & 50+

 • 7 fotostabil filter kombinációja
 • Aloe Vera & Allantoin
 • D-panthenol & Pentavitin
 • Oleoyl Tyrosine & Luffa Cylindrica olaj – melanin termelést elősegíti
 • Reasun
 • 100% vízálló
 • hypoallergén
 • klinikailag tesztelt
FILTERAY BODY PLUS MILKInnovatív termék, amely napvédelmet és napozás utáni ápolást ötvözi, spray kiszerelésben SPF 10,20,30 & 50+

 • 7 fotostabil filter kombinációja
 • Aloe Vera & Allantoin
 • D-panthenol & Pentavitin
 • Reasun
 • 100% vízálló
 • hypoallergén
 • klinikailag tesztelt
 • minden bőrtípusra
FILTERAY BODY PLUS SPRAYInnovatív termék, amely napvédelmet és napozás utáni ápolást ötvözi, spray kiszerelésben SPF 10,20,30 & 50+

 • 7 fotostabil filter kombinációja
 • Aloe Vera & Allantoin
 • D-panthenol & Pentavitin
 • Reasun
 • 100% vízálló
 • hypoallergén
 • klinikailag tesztelt
 • minden bőrtípusra
FILTERAY BODY PLUS FOR KIDSInnovatív emulzió, speciálisan a gyermekek érzékeny bőrére kifejlesztve, napvédelmet és napozás utáni ápolást ötvözi SPF 50+

 • 7 fotostabil filter kombinációja
 • Aloe Vera & Allantoin
 • D-panthenol & Pentavitin
 • Reasun
 • 100% vízálló
 • hypoallergén
 • klinikailag tesztelt

 
 

Coverderm webáruházunk

 • Coverderm Kozmetikumok Webáruháza

Krio Terápia kezelés

 • Krioklinika